Hallo allemaal,

Buitenschoolse opvang Bijdehand zit in Basisschool de Ratel.
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom op deze BSO locatie.
Op deze locatie is zowel voor- als naschoolse opvang mogelijk.
Voor voor- en naschoolse opvang op woensdag en vrijdag kunnen de kinderen op BSO locatie Achterom terecht. BSO Achterom zit in Basisschool Maria Goretti.

Bij BSO Bijdehand werken wij met een uitdagend programma, genaamd Spring Actief. Binnen dit programma zullen alle ontwikkelingsgebieden en spelvormen aan bod komen.
Ook sluiten we aan op thema's zoals Halloween, Spring in de feestmaand, olympische spelen. Bij het bedenken van activiteiten en thema's speelt de inbreng van de kinderen een grote rol. De activiteiten zijn op de leeftijd van de kinderen afgestemd.

Buitenspelen mogen de kinderen op het speelterrein van de basisschool. Hier spelen we uitdagende spellen zoals buskruit, tien tellen in de rimboe en zoeken we naar schatten in de zandbak.

In de vakanties zijn de kinderen van BSO Bijdehand van harte welkom op BSO Achterom, hier genieten zij samen van een heerlijke vakantie met leuke activiteiten.
Activiteiten en workshops worden groter aangepakt tijdens deze weken, denk hierbij aan levend stratego in het bos, BSO got tallent en speurtochten.
 
Ben je nieuwsgierig geworden, of zou je graag een keer meer informatie willen hebben over BSO Bijdehand? Kom gerust een keer binnen wandelen.